Interaspectele lui Marte

Marte conjunctie/ sextil/ trigon Jupiter: interaspecte care stimuleaza optimismul si aspiratiile celor doua persoane. Intelegere, simpatie si afectiune. Complementaritate.

Marte cuadratura/ opozitie Jupiter: rivalitate, explozie. Scopuri si idealuri diferite. Discordie. A se evita.

Marte conjunctie Saturn: complementaritate, caci Marte stimuleaza ambitia lui Saturn, in timp ce Saturn stapaneste si canalizeaza energia lui Marte. Durabilitatea relatiei. Fidelitate. Interaspect favorabil unei relatii profesionale sau sportive.

Marte sextil/ trigon Saturn: actioneaza identic ca si conjunctia, dar pasiv.

Marte cuadratura/ opozitie Saturn: interaspecte foarte frustrante si problematice. A se evita, mai ales cuadratura violenta.

Marte sextil/ trigon Uranus: stimuleaza originalitatea si spiritul de decizie si initiative. Interaspecte favorabile oricarei relatii si in special celor profesionale.

Marte conjunctie/ cuadratura/ opozitie Uranus: interaspecte explozive si dificile de stapanit. Agresivitate si violenta. Separare si uneori perversiune. A se evita.

Marte conjunctie Neptun: in unele cazuri, favorabila, asociind actiunea cu inspiratia. Alteori, ea creeaza iluzii si deceptii. A se stapani cu multa prudenta. Uneori, agresiune.

Marte sextil/ trigon Neptun: aceste interaspecte pastreaza latura pozitiva a conjunctiei si se arata favorabile creativitatii.

Marte cuadratura/ opozitie Neptun: arata latura negativa a conjunctiei (deceptii, iluzii). Agresivitate si, uneori, violenta. Partenerii se demoralizeaza reciproc.

Marte conjunctie Pluton: puternica atractie sexuala. Legatura pasionala. Interaspect de transformare, de initiere reciproca si de reformulare. Uneori, rivalitate.

Marte sextil/ trigon Pluton: cele doua persoane se sustin reciproc ca in cazul conjunctiei, interaspecte favorabile pentru a pune energiile in comun. Foarte atractive si foarte stimulante.

Marte cuadratura/ opozitie Pluton: interaspecte foarte distructive, agresive, violente si pervertite. Probleme sexuale. A se evita.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin