De ce sa credem in astrologie?

             Pamantul este pozitionat sub constelatiile care erau cunoscute drept semnele noastre stelare cu milenii in urma. Desi semnele nu mai coincid cu constelatiile, suntem inca sub influenta anotimpurilor si a miscarilor planetare, la fel ca atunci. Multi oameni isi urmaresc cu interes horoscopul si cred in semnificatiile semnelor lor astrologice. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece astrologia este foarte populara si toata lumea stie care este zodia sa.

             Astrologia este considerata atat o arta, cat si o stiinta.

             Arta, pentru ca este necesara o interpretare anume pentru a aduce laolalta diferitele aspecte si a formula o idee despre trasaturile de caracter ale individului, iar stiinta deoarece necesita o intelegere a astronomiei si a matematicii.

             Astrologia nu este o religie, insa poate oferi confort, credinta si o intelegere mai profunda a lumii in care traim, motiv pentru care si eu sunt atrasa spre studiul ei.

             Interpretarile hartilor astrale ofera asigurari cu privire la viitorul unei persoane sau arata modalitatati de a ne rezolva problemele si de a ne imbunatati relatiile noastre cu partenerii, familia si prietenii nostri, dar ne si asigura anumite instrumente care sa ne ajute in descoperirea propriile noastre lumi interioare intr-o lumina diferita.

             Astrologia ne ajuta sa intelegem ca nimic in viata nu este intamplator si tot ceea ce ni se intampla, se intampla cu un rost. Ea ne poate ajuta cu cateva raspunsuri bune cu privire la motivul pentru care ni se intampla aceste lucruri si ne ghideaza pasii inainte, acesta fiind modul in care ii ajuta pe oameni sa se inteleaga mult mai bine pe ei insisi si pe lumea din jurul lor.

             Majoritatea oamenilor care viziteaza astrologii sau isi citesc horoscoapele in mod regulat, ajung sa aiba o senzatie de implinire si satisfactie, oarecum asemanatoare euforiei. Acest lucru nu inseamna ca astrologii au prezis cu exactitate viitorul sau prezentul indivizilor pe baza datelor horoscopului lor, dar inseamna ca a avea acces la interpretarea horoscopului poate fi de fapt o experienta foarte satisfacatoare.

             Astrologia poate fi un adevarat salvator, deoarece ne poate informa in avans despre obstacolele si problemele viitoare. Depinde de noi daca vrem sa credem sfaturile si precautiile sugerate intr-o citire a horoscopului, salvandu-ne astfel in mod extrem de facil de o posibila dezamagire.

             Unii oameni cred in astrologie pentru ca altii inaintea lor au facut-o si curiozitatea este o natura umana de baza, dar cu cat sunt atrasi mai mult in astrologie, cu atat lucrurile devin mai clare. Putem asocia semnele zodiacale cu aproape toate aspectele vietii noastre si vom vedea ca sunt cu adevarat perspicace si corecte. Horoscoapele noastre sunt unice si ne pot ajuta sa ne gasim si sa ne dezvaluim punctele forte, punctele slabe, precum si calitatile noastre naturale si ceea ce putem imbunatati la propria persoana.

             Astrologia ia in considerare doua aspecte majore – potentialul nostru de nastere si efectele planetelor si stelelor asupra horoscopului nostru personal. Ne poate ajuta sa alegem cariera potrivita si calea educationala pentru a avea o viata buna si de succes.

             Nu in ultimul rand, credem in astrologie pentru ca este vorba despre noi. Horoscopul meu este ca un plan al vietii mele care a fost creat tocmai in momentul in care m-am nascut. Asta inseamna ca harta mea natala este aproape la fel de unica ca amprentele mele digitale. Plasarea fiecarei planete in horoscopul meu poate dezvalui multe despre personalitatea si destinul meu.

             Deci, vrei sa vii si tu cu mine in calatoria astrala?

Author: admin