Semnificatiile derivate ale casei VI

Casa VI este:

  • Casa radicala
  • Casa V de la casa II: economia banilor. Roadele bunurilor, adica dobanzile. Placerile care reies din banii castigati prin truda proprie. Podoabele vestimentare de aur si argint.
  • Casa IV de la casa III: tatal nativului, privit din punct de vedere al relatiilor cu fratii nativului. Tainele fratilor si surorilor. Mormintele fratilor si proprietatile lor imobiliare. Cauzele unei calatorii. Caile ferate. Garile, depourile de masini. Tatal unei opera literare, respective nativul.
  • Casa III de la casa IV: unchii sau matusile din partea tatalui in horoscop masculin, din partea mamei in horoscop feminin. Conservele de carne. Micile calatorii ale parintelui. Schimbarile tainitelor pentru a ascunde averea. Monumentele care se ruineaza. Schimbarile ivite dupa caderea din situatii. Tramvaiele, metropolitanul, vagonetele din minele de carbuni. Scrisorile tatalui si instructiunile date cu limba de moarte.
  • Casa II de la casa V: averea copiilor si castigurile la jocurile de noroc, precum si cele dobandite prin misiuni si teatre. Medicii cardiologi. Acrobatii. Castigurile dobandite prin explotarea tavernelor si a caselor de rendez-vous.
  • Casa XII de la casa VII: dusmanii ascunsi ai sotului sau ai conventiilor. Incercarile suferite de pe urma razboaielor sau a proceselor. Plictiselile si limitarile pricinuite de consort. Puscaria consortului. Raul pricinuit de catre femei tovarasului de viata. Bolile cronice ale consortului. Maladiile cronice ale asociatilor, hotilor si asasinilor. Datoriile consortului sau ale asociatului. Cheltuielile de process si de divort; ipotecile. Influenta ocultismului sau a practicilor magice in casatoria nativului.
  • Casa XI de la casa VIII: prietenii mortii, adica mijloace prin care ea se poate implini: otravuri, arme, etc. Cultul mortilor si al sinucigasilor.
  • Casa X de la casa IX: situatia sociala  preotilor si a magistratilor. Onorurile dobandite in cursul lungilor voiajuri sau prin practica religiei, ori a ocultismului experimental. Motivul real al unei lungi calatorii. Mama unui preot sau a unui magistrat. Capitanul de vas. Papa. Magi sau maestri ocultisti. Marii initiati.
  • Casa IX de la casa X: Lungile calatorii facute in exercitiul profesiunii si cele ale mamei sau ale regilor. Visatorul, in domeniul practic. Visurile sau ocultismul practicat de mama. Un bun simt in toate actele mari ale vietii.
  • Casa VII de la casa XII: concertul dusmanilor ascunsi si contractile acestora. Datoriile banesti. Procesele de vrajitorie sau cele care au loc pentru plata daunelor de pe urma marilor patrupede. Revoltele in spitale sau in inchisori. Divorturile dusmanilor ascunsi sau ale magicienilor negri. Furtul hergheliilor de cai sau al cirezilor de vite. Dusmanii fatisi si dusmanilor ascunsi. Tovarasii de necaz. Complicele la o crima.
Author: admin