Interaspectele lui Lilith, Chiron si Junon

Interaspectele lui Lilith

Superpozitiile (conjunctiile) lui Lilith cu Soarele, Luna, Venus sau Marte sunt foarte atractive sexual. Exista in aceasta relatie o latura fatala, o legatura karmica, rezultand o atractie hipnotica. Lilith vine sa plateasca o datorie karmica.

Aceste superpozitii conduc la o iubire pasionala, dar distructiva, uneori, si ele trebuie stapanite cu atentie.

Opozitiile dintre Lilith si Soare, Luna, Venus sau Marte degaja un puternic magnetism sexual, dar ele sunt mai dificile si mai negative.

Superpozitia lui Lilith cu Mercur creste posibilitatile de intelegere si de comunicare, dar Mercur poate sa se simta stingherit, caci Lilith ii descopera chiar si secretele cele mai ascunse.

Interaspectele lui Chiron

Cand Chiron se suprapune unei planete, se creeaza o atractie mutuala intre cele doua persoane. Natura atractiei este legata de simbolismul planetei suprapuse lui Chiron. Atractia va fi sexuala cu Venus sau Marte, intelectuala cu Mercur, emotionala cu Luna, etc.

In general, o superpozitie intre Chiron si o planeta individuala (Soare, Luna, Mercur, Venus sau Marte) arata doua persoane care se leaga pentru ca ele sunt pe acelasi drum, ca in cazul sufletelor surori, dar cu o tenta mai ales spirituala. Aceste superpozitii sunt, in general, favorabile oricarei relatii. In principiu, individul Chiron joaca un rol de ghid al celuilalt individ.

Sextilele si trigoanele lui Chiron releva, de asemenea, o atractie, dar de o maniera mai putin influenta.

Opozitiile lui Chiron arata un schimb de calitati ale celor doua planete. Planeta opusa lui Chiron devine chironiana in expresie si Chiron se coloreaza in simbolismul planetei opuse. Acest tip de interaspect poate sa declanseze rivalitatea sau un spirit de competitive. Deci, in sine, opozitia nu este nici favorabila, nici defavorabila.

Cuadraturile lui Chiron aduc atractie si repulsie. Cuadratura este delicata din pricina conflictelor pe care le genereaza.

Interaspectele lui Junon

Junon reprezinta sotul si casatoria ca institutie sau structura.

Superpozitiile (conjunctiile) intre Junon si Soare, Luna, Venus sau Marte indica o posibilitate de uniune legala intre cei doi parteneri. Junon al unei teme feminine suprapunandu-se Soarelui temei masculine sau Junon masculine suprapus Lunii feminine sunt interaspecte care desemneaza casatoria tipica. Superpozitia lui Junon cu Venus sau Marte pare sa ii limiteze intelegerea sexuala in cadrul casatoriei.

Superpozitiile, sextilele sau trigoanele dintre Soare, Luna, Venus sau Marte si Junon determina durabilitatea relatiei.

Cuadraturile si opozitiile sunt interaspecte frustrante si deceptionante.

Superpozitia, sextilul sau trigonul cu Mercur subliniaza o profunda afectiune si Junon il ajuta pe Mercur sa se structureze. Aceste interaspecte sunt, in general, favorabile in relatiile frate – sora.

Cuadraturile si opozitiile intre Junon si Mercur sunt defavorabile, caci Junon se arata sever, critic si frustrant fata de Mercur.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin