Interpretarea horoscopului – Revolutia solara

Mijloacele de sondare a viitorului in astrologie sunt: directiile, revolutia solara si tranzitele.

Revolutia solara este o tema care se construieste la aniversarea nasterii in fiecare an, fiind, din punct de vedere matematic, harta cerului la momentul exact cand Soarele ajunge la aceeasi longitudine cereasca (in minute si secunde) pe care o avea in horoscopul radical. Stim ca pozitia Soarelui intr-o anumita zi nu este constanta, ea variaza de la an la an.

Conjugand aceste horoscoape anuale cu directiile simbolice, vom recomanda utilizarea lor pentru epocile de viata cele mai inseminate din Diagrama existentei. Intotdeauna Revolutiile solare vor vadi in acele epoci din viata ceva caracteristic (in bine sau in rau, dupa cum diagrama este ascendenta sau descendenta), dar vom putea face Revolutia solara pentru oricare an din viata.

Acest horoscop trebuie intotdeauna talcuit in functie de anul care a trecut si de cel care vine, el nu se lucreaza independent. Ratiunea este simpla: revolutia solara este animata de tranzitii planetare care nu sunt altceva decat o reactivare prin trecerile planetelor din horoscopul radical. Evenimentele mari ale anului de viata pe care il cercetam se vor vadi intotdeauna in horoscopul annual.

Interpretarea horoscopului anual este intotdeauna un tur de forta astrologica. Succesul interpretarii va depinde intotdeauna de ravna si de experienta astrologului. Trebuie lucrat enorm pentru a dobandi vedere sigura si rapida in interpretarea Revolutiei solare.

©Armand Constantinescu – Tratat de astrologie

Author: admin