Interceptarea semnelor si casele legate

Interceptarea semnelor

Axa Berbec – Balanta: dificultatea constituirii unei uniuni solide si durabile sau orice forma de asociere; lipseste simtul responsabilitatii.

Axa Taur – Scorpion: hipermaterialism, obsesia banilor, a mancarii sau a sexualitatii; egoism, angoasa.

Axa Gemeni – Sagetator: probleme de comunicare; studii dificile sau refuzul acestora; dificultatea in a se face inteles si a se exprima.

Axa Rac – Capricorn: dificultati familiale, refuz de a crea un camin sau de a-si asuma responsabilitatile in acest domeniu; egocentrism si infantilism.

Axa Leu – Varsator: dificultate in a-si face prieteni, in a-si exprima capacitatile creatoare, lipsa de afirmare de sine.

Axa Fecioara – Pesti: dificultate in a se devota serviciului pentru aproapele sau; refuz de a utiliza darurile de vindecare sau de a face cercetare interioara.

Persoanele care vor constientiza pozitiv aceste dificultati vor putea sa le remedieze. Eforturile constiente sunt purtatoarele evolutiei.

Casele legate: sunt doua case care au cuspida lor in acelasi semn. Astfel, doua case legate impart acelasi semn si sunt inlantuite, cata vreme exista in harta cerului semne interceptate. Domeniile existentei individului reprezentate de cele doua case legate au tendinta de a se amesteca, a se asocia, a depinde unul de celalalt.

Casa I si casa II: individul cauta sa devina rapid autonom in existenta sa. Confortul, reusita materiala, senzualitatea si placerile mesei sunt factori importanti in viata sa.

Casa II si casa III: castigul existentei poate fi asigurat prin comunicare sau deplasari si calatorii (reprezentant al unor firme diverse, jurnalism, editura). Individul poate, de asemenea, sa lucreze cu fratele/ sora.

Casa III si casa IV: fratele/ sora ar putea lua locul unuia dintre parinti sau individul va fi obligat sa isi imparta locuinta cu unul dintre frati. Creativitate in camin (scriere, comunicare, job remote).

Casa IV si casa V: individul poate fi un autor, un artist creator in caminul propriu. El poate fi un architect sau decorator. Indicatie pentru un copil care ramane timp indelungat in casa parintilor sai sau revine la acestia in mod regulat.

Casa V si casa VI: posibilitatea de a lucra in asociatie cu partenerul de viata; lucru cu o clientela, cu un public. Amestec intre munca si relatiile personale sau intre sanatate si public (medicina, de exemplu).

Casa VII si casa VIII: importanta resurselor financiare ale partenerului de viata. Poate indica o mostenire de la partener sau de la bunic. De asemenea, poate indica crize, certuri in uniune sau un partener interesat de ezoterism.

Casa VIII si casa IX: atractie pentru sexualitate sau cautarea unei transformari ce duce la evolutie spirituala (in cazuri foarte rare, initiere). Cercetari psihice si ezoterice, studii mistice. Invatamant ezoteric. Inspiratie.

Casa IX si casa X: cariera in invatamant, religie, ezoterism sau filozofie (vocatie). Leaga calatoriile cu strainatatea sau legea cu cariera. Evolutie.

Casa X si casa XI: conducator de grup, asociatie sau club. Leaga cariera de prieteni si relatii. Cariera intr-un domeniu de Era Noua, de avangarda, parapsihologie sau politica. Rol de leader, lucru cu clientele, cu publicul.

Casa XI si casa XII: capacitate de a veni in sprijinul aproapelui. Compasiune. Cercetare interioara ezoterica si spirituala cu prietenii si relatiile sale. Proiecte secrete in domeniul ezoteric sau cel spitalicesc. Psiholog, consilier sau astrolog.

Casa XII si casa I: foarte imaginativ, visator si idealist. Adesea joaca un personaj, poarta o masca. Artist. Mare forta interioara. Credinta, introversiune, fantezie si timiditate.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin