Interpretarea nodurilor lunare in case

NN in casa I si NS in casa VII

Anterior: individul a trait prea mult pe seama altora (sot sau public). Era prea dependent de ceilalti, neluand nicio decizie, traind pe spinarea partenerului sau a comunitatii. A refuzat provocarile. Era prea influentabil.

In aceasta viata: el trebuie sa isi dezvolte individualitatea, sa descopere sensul actiunii personale, a luarii deciziilor, a directiei. El trebuie sa isi gaseasca identitatea fara a trece peste opinia pe care altii si-o formeaza despre el, trebuie sa devina un lider si sa nu se mai ascunda in spatele altuia; trebuie sa gaseasca echilibrul intre nevoile sale si ale altuia.

NN in casa II si NS in casa VIII

Anterior: individul a dorit puterea in vietile trecute. Adesea a abuzat de libertatea altuia. A fost amestecat in aventuri sexuale sordide, oculte sau materialiste. A pastrat un sentiment de culpabilitate. A dobandit un fler financiar neobisnuit, dar nu a fost intotdeauna prea onest. Era prea secretos si misterios si a dezvoltat un puternic magnetism interior si o puternica sexualitate. Prea instinctiv.

In aceasta viata: are mult de invatat cu privire la sistemele de valori ale altora. Poate sa devina un mare om de afaceri (karma pozitiva) si sa obtina o reusita sociala. Are intotdeauna tendinta de a se teme pentru o anumita incercare. Se serveste de magnetismul sau sexual pentru a obtine ceea ce doreste. Dar nu trebuie sa depasteasca anumite limite. Trebuie sa cultive discernamantul si sa distruga vechile sale valori bazate pe putere, sex, bani pentru a stabili altele mai solide si mai durabile, traversand, astfel, o renastere.

NN in casa III si NS in casa IX

Anterior: individul a studiat filozofia, religiile si ezoterismul. A lucrat mult pentru a-si imbogati cunostintele si intelepciunea, dar nu totdeauna a folosit stiinta sa in mod constient. A profitat de cunostintele sale pentru a-i manipula pe altii, a abuzat de libertatea sa si de nevoia sa de aventura. A avut multe incarnari in tari straine care il atrag astazi.

In aceasta viata: este foarte legat de fratii si surorile sale. Daca regaseste cunostintele sale anterioare prin studiu, el poate deveni un excelent invatator, desi instabil si nerabdator. Are tendinta de a se izola de lume, in loc sa invete sa se amestece si sa fie activ si constructiv. Calatoriile ii aduc mult si-I sunt necesare evolutiei, caci intalneste oameni de pretutindeni si comunica mult. El are, in general, un mesaj de transmis.

NN in casa IV si NS in casa X

Anterior: individul a trait existente in care dispunea de autoritate si chiar de putere. El a putut fi un lider militar, administrav sau politic. Avea responsabilitatea unui grup, a unei puternice familii sau a unei comunitati. A creat puternice legaturi karmice cu membrii familiei sale.

In aceasta viata: legaturile karmice cu parintii sai sunt foarte marcante (mai ales cu mama). Are parinti autoritari (altadata el insusi fusese prea autoritar cu copiii sai). Simte nevoia recunostintei si nu admite sa ramana in umbra. Este, fara indoiala, pozitia nodala cea mai fragila (risc de sinucidere), caci el nu trebuie sa coboare de pe piedestalul pe care s-a instalat, pentru a-si asuma o baza emotionala solida. Are mare nevoie de parintii sai, dorind, in acelasi timp, sa evadeze de langa ei. Trebuie sa devina el insusi un parinte model, tandru si generos.

NN in casa V si NS in casa XI

Anterior: individul a trait existenta in care imaginatia si inventivitatea sa au facut minuni. El a fost un visator genial sau un excentric. A dezvoltat idei revolutionare si de avangarda. Pentru a-si realiza dorintele si sperantele si-a antrenat prietenii in aventuri extravagante. Era intotdeauna pierdut in proiectele sale, in defavoarea celor apropiati, de care nu se mai ocupa. Si-a dezvoltat intuitia si un mare interes pentru ezoterism, obtinand iluminarea.

In aceasta viata: isi dezvolta calitatile creative. Imaginatia sa este bogata, iar calitatile sale intuitive si inventive il duc in scurt timp spre reusita. Ii place sa isi concretizeze unele visuri. Are calitati artistice si traieste numeroase aventuri de dragoste, dar, in general, da mai mult decat primeste, fiind un neinteles sentimental (consecinta egoismului sau anterior). Intalnirile sale sunt regasiri karmice (prieteni sau amanti din vietile anterioare). Relatii privilegiate cu copiii. El trebuie sa invete sa isi analizeze visele.

NN in casa VI si NS in casa XII

Anterior: individul a petrecut timp, desigur, in locuri retrase (spitale, ashramuri, temple, insule) in legatura cu cercetari sau boli. Si-a dezvoltat un simt inspirat si uneori profetic. De asemenea, el s-a amestecat in afaceri de inselaciune, tradari si alte actiuni oculte bazate pe credinte sau superstitii, adaugandu-se aici si sexul, si puterea.

In aceasta viata: este adesea marcat printr-o boala karmica, mai mult sau mai putin grava, in functie de ceea ce a consimtit sa curate, sa elibereze. Este o incarnare de purificare, in care sufletul doreste sa termine o anumita parte a ciclului sau de evolutie. El este meditativ si trebuie sa fie mai metodic si mai organizat. Karma sa este adesea complexa si are mare nevoie de disciplina. Uneori, manifesta calitati muzicale sau o mare atractie pentru aceasta arta. El trebuie sa se devoteze altuia. Este o incarnare de sacrificiu. Calitati de vindecator.

NN in casa VII si NS in casa I

Anterior: individul a avut obisnuinta de a lucra pentru sine, in scopul satisfacerii egoului sau invadator. Era foarte independent, foarte autoritar si egoist. A abuzat de enorma sa nevoie de libertate. A dezvoltat o mare incredere in sine si nu a ascultat pe altul niciodata. Si-a creat o karma relationala. A fost, uneori, foarte violent.

In aceasta viata: el trebuie sa invete devotamentul fata de o alta persoana, fara a cauta sa raporteze totul la sine si nici sa caute recunostinta. Casatoria si orice relatie in doi sunt extrem de importante pentru evolutia sa. Are numeroase lectii de primit de la altul. Trebuie sa ii asculte pe ceilalti, tinand cont de avizul lor si lasandu-si la o parte autoritatea si orgoliul. El va face totul pentru a mentine o casatorie, chiar daca nu mai exista intelegere. Se crede net mai evoluat, ceea ce nu se confirma in realitate. Trebuie sa indeparteze latura sa egocentrica. Se foloseste de farmecul sau pentru a se face apreciat de catre ceilalti. Trebuie sa invete sa se detaseze de oameni si de lucruri si sa rada de el insusi.

NN in casa VIII si NS in casa II

Anterior: individul a fost posesiv. Era gelos si atasamentul sau a creat probleme relationale. Implicat in tot felul de istorii de bani, de lux, etc. A utilizat gresit forta sa sexuala si farmecul sau magnetic. Nu respecta nicio valoare si dorea sa aiba totul, cu orice pret, de o maniera instinctiva.

In aceasta viata: pastreaza o latura foarte materialista din precedentele sale existente. In viata se bazeaza, in general, pe manifestarea magnetismului sau sexual. Se intereseaza de ezoterism si de tot ceea ce este misterios (moarte, reincarnare). Uneori, el dispune de o karma pozitiva, de reusita. Trebuie sa progreseze, trecand prin numeroase crize, care reprezinta moartea si renasterea partilor personalitatii sale. Trebuie sa invete sa se stapaneasca, caci el este un extremist.

NN in casa IX si NS in casa III

Anterior: individul a trait superficial. Simtea o mare nevoie de a vorbi, de a comunica, chiar daca spunea banalitati. A putut fi un orator mai mult sau mai putin celebru, un politician. Era foarte intelectual si acumula o cantitate mare de informatii, care nu ii ofereau, insa, nicio solutie. Era foarte curios si instabil.

In aceasta viata: este, adesea, prea atasat de cuvinte. Toata cercetarea sa intelectuala neaducandu-i nicio solutie, va trebui sa treaca la un nivel superior, adica cel al intuitiei si al spiritualitatii. Daca va reusi total in viata, el va deveni chiar un ghid si un mesager. El isi poate gasi calea, emigrand. In loc sa se piarda in carti, in informatii si in relatii superficiale, va trebui sa isi gaseasca o cale spirituala si filozofica sau sa isi dezvolte calitati de sinteza si de intuitie. Va trebui sa se interiorizeze, sa mediteze si sa aprofundeze comunicarea sa.

NN in casa X si NS in casa IV

Anterior: individul a avut probleme relationale cu familia sa (in special cu acea persoana care astazi ii este mama!), avand tendinta de a se arata nerespectuos. Nu era nerecunoscator; s-au creat legaturi karmice. Emotivitatea sa era imatura si avea tendinta sa se replieze in sine.

In aceasta viata: adesea este prins intre cariera si familie, fiindu-i greu sa aleaga intre viata personala si reusita sociala. In mod ideal, el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati si sa isi stapaneasca sensibilitatea, inainte de a se lansa intr-o reusita personala. Uneori, exista o karma pozitiva de reusita. Prima parte a vietii este adesea delicata, caci acest individ trebuie sa invete sa isi controleze emotiile si sa castige in maturitate. Apoi se va consacra ajutorului dat celor pe care el ii iubeste, servind drept ghid si protector. El intalneste multi oameni din trecutul sau, care vin sa ii ceara ajutorul. Ocupandu-se de ei, el dobandeste simtul responsabilitatii si se creeaza, astfel, familia universala.

NN in casa XI si NS in casa V

Anterior: individul a trait numeroase istorii de dragoste pentru a-si satisfice egoul. Era orgolios si tiranic cu altii. A fost un creator original si dotat. Si-a pastrat latura sa romantica. A avut unele probleme cu copiii. Uneori, perversiuni.

In aceasta viata: el trebuie sa invete sa pretuiasca valorile prieteniei. De asemenea, va trebui sa invete sa dea (in general, el primeste mai mult decat da in iubire, sub forma prieteniei). Este dificil de pastrat o relatie durabila datorita unui reziduu de egocentrism. Este generos in sinea sa, talentat si dotat pentru a se ocupa de copii, caci are intotdeauna o inima de copil. Isi percepe viata prin visele si romantismul sau, ceea ce il conduce la deziluzii. Trebuie sa accepte realitatea asa cum este ea.

NN in casa XII si NS in casa VI

Anterior: individului i-a lipsit indulgenta. A fost extrem de critic si egoist. Se pierdea in detalii, fiind maniac. A suferit dezechilibre nervoase, chiar paranoia. Dorea sa aiba totul in stapanire, pentru a-si construi un univers in care sa fie in siguranta.

In aceasta viata: sufera, uneori, de o boala karmica sau de un dezechilibru nervos si psihologic. Trebuie sa invete sa se integreze in societate si sa nu mai caute sa claseze si sa eticheteze totul. Dimpotriva, el trebuie sa inteleaga ca face prte dintr-un Tot si ca el contine acest Tot in interiorul sau. Trebuie sa isi dezvolte intuitia, inspiratia, sensibilitatea si viziunea holistica.

Teoretic, cu o evolutie medie, individul trebuie sa fi stapanit toate problemele karmice dupa 59 ani. Intre 29 – 59 ani el este pe cale sa le rezolve, mai mult sau mai putin, dupa cum varsta sa este mai apropiata de 30 de ani sau de 59. Daca are mai putin de 29 ani, atunci totul ii este permis, pentru ca el face cunostinta cu trecutul sau karmic si are toata viata in fata pentru a-l surmonta.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin