Karma si planetele in semne – Luna

Luna

In Berbec: arata ca individul a trait existente in care viata de familie era tumultoasa, plina de certuri si conflicte, lucru care ii oferea un plan emotional instabil. In viata prezenta, fragilitatea planului sau emotional poate recrea conditii dificile de viata in camin, pana cand va reusi sa isi stapaneasca impulsurile si instinctele.

In Taur: arata ca individul a trait, intr-o existenta precedenta, intr-o familie care i-a adus o oarecare siguranta si care a stiut sa ii satisfaca nevoia de iubire (efect atenuat de aspectele stresante ale Lunii). El a dezvoltat un oarecare atasament fata de bunurile materiale, dar, in schimb, planul sau emotional este relativ bine echilibrat si exprimat.

In Gemeni: arata ca individul a putut trai intr-un camin anterior in care facultatile intelectuale erau mai dezvoltate decat emotiile, ceea ce l-a putut ajuta sa isi stapaneasca emotiile sau, pe de alta parte, sa obtina o instabilitate nervoasa din cauza unei suprastimulari mentale (se verifica aici aspectele Lunii). Acestui individ este posibil sa ii fi lipsit concentrarea si emotiile, iar gandurile sale au vagabondat in toate sensurile.

In Rac: arata ca individul a acordat multa importanta caminului sau in precedenta sa viata, fie pentru ca realizase un camin ideal si traditional, avand un plan emotional stabil, fie ca idealizase un camin, esuand, insa, lucru care a lasat urme in inconstient si care are ca efect o cautare neincetata a unui camin ideal (in functie de aspectele Lunii).

In Leu: arata ca individul a dezvoltat o latura idealista in vietile sale precedente. Era tolerant si intelegator fata de notiunea de iertare, ceea ce trebuie sa continue sa exprime si in aceasta existenta. Latura sa idealista il determina sa nu vada defectele altuia, conducandu-l la erori de judecata si la deziluzii. El trebuie sa invete sa vada realitatea in fata si pe ceilalti asa cum sunt ei cu adevarat.

In Fecioara: arata ca individul, probabil, a suferit in precedenta sa viata din cauza unei familii foarte rigide, foarte terestre si frustrante. Astazi, el trebuie sa invete sa asocieze imaginatia cu ratiunea, fara a recrea in propriul sau camin ceea ce a cunoscut si suferit altadata. A putut trai o existenta foarte simpla (chiar saraca), in care religia era respectata pana la bigotism.

In Balanta: arata ca individul a trait o existenta precedenta in care casatoria era idealizata de familia sa, care detinea un statut social important. El a pastrat, astfel, imaginea caminului ideal pe care va dori sa il recreeze si in aceasta existenta, avand tendinta accentuata de a refuza sa recunoasca conflictele. El trebuie sa invete sa faca alegeri si concesii pentru a gasi echilibrul cu partenerul sau. Adesea, el a dezvoltat talente artistice (ca si Luna in Leu).

In Scorpion: arata ca individul, in trecut, a confundat dragostea cu sexualitatea. Planul emotional, neputand fi exprimat sentimental, se gasea dezechilibrat. In viata actuala, el se gaseste confruntat cu o mama, apoi cu una sau doua femei (expresii ale Lunii) care se vor comporta dur cu el, la fel cum el insusi se comporta in precedentele sale vieti, refuzand sa isi traiasca sentimentele si nefacand altceva decat sa defuleze sexual (egoist). El trebuie, cu price pret, sa isi elibereze sentimentele si emotiile si sa le impartaseasca celor care il iubesc.

In Sagetator: arata ca individul a putut fie sa dea o importanta exagerata caminului sau, fie sa isi petreaca timpul calatorind pentru a gasi un loc ideal pentru caminul sau, in precedenta sa viata. El a avut, si are si acum, tendinta de a exagera tot ceea ce este in legatura cu caminul sau. Trebuie sa se deschida altor dimensiuni si sa invete sa tina cont de cei ce sunt in afara cadrului familial. Caminul i-a adus o latura optimista si pozitiva a vietii (chiar credinta, pentru care si-a petrecut viata intr-o manastire).

In Capricorn: arata ca individul suferit traind intr-o familie dura si rece in viata sa precedenta sau, in unele cazuri, din cauza unei vieti familiale foarte stricte (saracie, parinti absenti), ceea ce i-a adus o atitudine grava si pesimista in legatura cu caminul si familia. In general, a avut tentatia de a-si reprima emotiile si sentimentele. Ca rezultat, el poate mosteni o mama sau o femeie care se va arata rece si dura cu el. El trebuie sa invete sa isi controleze emotiile si sa aiba intotdeauna incredere in destinul sau.

In Varsator: arata ca individul a invatat controlul emotiilor sale, ceea ce a putut sa il faca sa para rece si distant. A dat dovada de prea multa independenta si nevoie de libertate, iar astazi trebuie sa gaseasca echilibrul just intre independenta si iubirea universala, intelegand ca aceasta iubire nu il va impiedica sa isi pastreze libertatea.

In Pesti: arata ca individul a trait multe iluzii si a dezvoltat, in trecut, un puternic romantism ce s-a manifestat prin deceptii, fuga, rupturi, etc. Azi, natura sa emotionala are nevoie sa fie stapanita; daca nu, el nu va reusi sa vada niciodata lucrurile asa cum sunt ele, ceea ce va antrena iluzii in cuplu si camin. Trebuie sa isi dezvolte intuitia si sa accepte realitatea asa cum este (ceea ce nu este foarte dificil pentru el). In general, are talente artistice (muzica si pictura) si, uneori, parapsihice.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin