Karma si planetele in case – Luna

Luna

In casa I: individul si-a creat o karma relationala in precedenta sa viata, comportandu-se dur, chiar crud, cu ceilalti. Rezultatul, in aceasta viata consta, in general, intr-o slaba imagine de sine si in perioade greu de trait emotional in raport cu o femeie (mama sau sotie). Aceasta pozitie permite sa aduca o latura mai feminina (blandete, tandrete, sensibilitate) pentru a reechilibra latura prea masculina dezvoltata anterior (autoritate, ambitie, raceala, aroganta, etc). Lectia este de a dezvolta calitatile feminine si de a cauta adevarata sa valoare printr-o cercetare interioara.

In casa II: individul si-a creat o karma fata de partenerii sai, in trecut, datorita inconstantei sale. Rezulta, adesea, aceeasi inconstanta la partenerii sai, in viata actuala. Lectia consta in dezvoltarea constantei sentimentelor.

In casa III: individul si-a creat o karma din cauza unei instabilitati totale a ideilor si opiniilor sale, schimbandu-si pararea ca pe o camasa si indepartandu-se de calea sa de evolutie. Capriciile sale au cauzat probleme celor apropiati. Acum, el sufera de dificultati in concentrare si in gasirea unei cai. Lectia consta in a emite idei si opinii stabile si a-si urma telurile pana la capat.

In casa IV: individul are, in general, o karma familiala, caci in trecut el a putut sa impinga un copil (sau mai multi) in viata activa atunci cand nu erau inca pregatiti suficient. Uneori, el a abandonat o adolescenta pe care a lasat-o insarcinata, punand-o intr-o situatie extrem de delicata. Consecinta este ca el se regaseste adesea in actuala sa viata in fata unor grele rsponsabilitati, inainte de a fi pregatit sa le faca fata. In alte cazuri, acest individ a trait mai multe vieti intr-un loc inchis unde era supraprotejat (manastire, etc); acum va trebui sa se lanseze in viata activa si sa isi asume responsabilitatile pentru a si le indeplini.

In casa V: individul si-a creat o karma foarte asemanatoare aceleia cu Soarele in casa IV, prin abandonarea unui copil sau a mamei sale, in alta viata, din motive egoiste sau din spirit de aventura. In consecinta, rezulta acum probleme sentimentale. Lectia consta in a-si dezvolta latura feminina si materna cu cei apropiati (indiferent daca individul este barbat sau femeie), stabilind relatii mai bune cu mama si cu copiii sai.

In casa VI: karma acestui individ este relativ minora si se refera la existente in care a facut dovada unui spirit drept, dar prea absorbit de detaliile vietii cotidiene. Lectia sa consta in a-si dezvolta aptitudinile, de a-i servi pe ceilalti si de a se deschide spre dimensiunea spirituala a vietii.

In casa VII: individul si-a creat o karma relationala abuzand de altcineva, ceea ce l-a condus, in viata sa actuala, sa experimenteze mai multe intalniri sentimentale delicate (si, adesea, doua casatorii). Uneori, el a cautat sa fie centrul atentiei unui grup si aceasta i-a provocat diferite probleme; de asemenea, el are tendinta acum de a fugi de responsabilitatea unui camin intim. Lectia consta in a invata sa traiasca in armonie cu celalalt, fara a se teme de acesta si nici abuzand de el.

In casa VIII: individul si-a creat o karma fata de partenerii sai pe care i-a utilizat numai pentru a obtine satisfactii pe plan sexual, fara a lua in consideratie iubirea pe care acestia i-o purtau. El nu a trait decat pentru pasiunile sale. Astazi, el risca sa nu gaseasca iubire atata timp cat nu este capabil sa o exprime dincolo de pasiunea sa.

In casa IX: individul dispune de o karma pozitiva. El a adus mult celor apropiati si, in special, copiilor sai. Acum el este recompensat cu posibilitati de calatorie. Ii este cerut sa isi indeplineasca sarcina tinand cont de ceilalti si continuand cercetarea spirituala.

In casa X: individul si-a creat o karma profesionala in vietile trcute, cand a fost mandru de reusita sa, considerandu-se mult prea important datorita a ceea ce a reusit sa faca. El s-a identifict prea mult cu reusita sa si i-a facut pe ceilalti sa sufere din aceasta cauza. Acum, el are dificultati in a pastra o functie stabila, in a se ridica pe plan social si ajunge sa sufere din cauza numeroaselor schimbari din cariera sa. Lectia spirituala ii arata ca valoarea sufleteasca a unei persoane nu are nimic de a face cu statutul sau social. Trebuie sa cultive umilinta in profesia sa.

In casa XI: individul si-a creat o karma cu femeia care ii este mama in viata actuala; rivalitati, gelozii, uneori in sanul aceleiasi familii, in raport cu o alta persoana care adesea apartine acum aceleiasi familii cu individul respectiv. In alte cazuri, el dispune de o karma pozitiva pentru ca a avut grija de o femeie intr-o existenta anterioara. In viata sa actuala, aceasta este mama sa sau o alta femeie care va avea grija de el atat cat va avea nevoie. Lectia consta in a stabili relatii bune cu femeile.

In casa XII: individul a fost femeie in viata sa precedenta. Daca Luna ocupa primele 5° ale semnului, aceasta inseamna ca viata sa a fost scurta (copilarie sau adolescenta). Indicatii suplimentare pot fi obtinute din aspectele Lunii. Karma rezulta din faptul ca persoana nu si-a utilizat intuitia si a ramas surda la mesajele inconstientului sau, ceea ce a adus unele probleme. In viata actuala, ea trebuie sa se deschida dimensiunii sale interioare si sa intreprinda o cercetare spirituala.

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin