Organele si functiile fiziologice guvernate de catre Uranus

Uranus electricitatea cerebrala, nervii (in legatura cu Mercur, Uranus guvernand mai mult influxul nervos decat organul propriu-zis), fenomenele osmotice la nivelul celular, arterele, gleznele, sistemul cardio-vascular.

Cu Uranus abordam trioul planetelor grele ce joaca un rol important in evolutia ciclului nostru din punct de vedere medical. Uranus este legat de unde (tv, radio, etc) si aparaturi. Influenta sa se produce asupra mediului inconjurator.

Deoarece Uranus guverneaza toate corpurile puse in miscare prin mici miscari ale motoarelor cu explozie, reactoare, etc, el are o mare influenta asupra accidentelor. Corespunde, adesea, unui temperament puternic impulsiv ce face ca individul sa caute inconstient accidentul. Caracterul sau imprevizibil si instabil provoaca accidentul.

Uranus afectat in Berbec: Uranus este puternic in acest semn (unde joaca rolul de pionier). Pe plan fiziologic, tinde catre fracturi craniu si accidente la cap.

Uranus afectat in Taur: accidentele isi au sediul in zona gatului. Dereglari glandulare.

Uranus afectat in Gemeni: risc de accident intr-o deplasare. Boli nervoase. Convulsii.

Uranus afectat in Rac: operatii la stomac. Risc de accidente legate de apa. Crampe la stomac. Dereglari ale marelui simpatic.

Uranus afectat in Leu: palpitatii ale inimii. Operatie cardiaca.

Uranus afectat in Fecioara: operatie la intestine sau la splina. Dereglare hormonala.

Uranus afectat in Balanta: operatie la rinichi.

Uranus afectat in Scorpion: boala venerica. Interventie chirurgicala la organele sexuale, uter. Pericol cauzat de explozii, vehicule si electricitate.

Uranus afectat in Sagetator: accident la gambe, coxalgia. Operatie la ficat sau la vezica biliara.

Uranus afectat in Capricorn: accident la gambe. Operatie a oaselor.

Uranus afectat in Varsator: operatie a inimii sau a vaselor.

Uranus afectat in Pesti: operatie la intestine sau la creier. Boala prin dereglare hormonala sau nevroze. Psihoterapie. Alienare mintala. Accidente ale picioarelor.

Exemplu: moarte prin accident de automobil in tema masculina. Uranus se gaseste in casa XII. Conjunctia sa cu Marte in exaltare favorabil caracterului si vointei conferind un incomparabil camp de actiune, este periculoasa totusi pentru viata.

Marte este guvernatorul AS prin exaltare. Saturn este peregrin si in afara axelor. Nu exista niciun aspect benefic intre Saturn si Marte. Marte este in opozitie cu Neptun. Saturn in cuadratura cu Pluton in Gemeni, ceea ce face ca deplasarile sa fie periculoase, cu atat mai mult cu cat Marte guverneaza casele I, III si X. Astfel spus: destinul se va realiza prin Uranus, cu care este in conjunctie.

Detaliile de mai sus se verifica prin viata acestui om, care a avut responsabilitati sociale importante, in conformitate cu AS in Capricorn si cu Soarele in Leu (deputat, primar, etc).

Luna in Varsator in casa I confera o misiune umanitara, de responsabilitati politice si este opusa lui Jupiter si lui Mercur (eficienta redusa). Luna in Varsator in casa I si un stelium in casa VII corespund bine profesiei sale de avocat in care regasim curajul si impetuozitatea acestei conjunctii Marte – Uranus.

Opozitia Marte – Uranus cu Neptun reprezinta eroarea, coliziunea. Luna, guvernator VII, sugereaza, in Varsator, o masina ce vine in viteza din sens opus; guvernarea lui Neptun reprezinta eroarea. Luna in semnul de exil al Soarelui arata faptul ca accidental a avut loc noaptea.

Uranus nu este numai guvernatorul Lunii, ci si guvernator prin exaltare (cu Marte) al MC. El va imprima mortii viteza sa exceptionala si puterea sa distructiva (guverator prin exaltare al casei X in Scorpion si plasat in casa XII).

Acest barbat a murit la 56 ani, de 8 ani tranzitul lui Uranus in fiecare semnal zodiacului, durata unui tranzit fiind de 7 ani).

Copyright: Armand Constantinescu, Dan Ciuperca

Author: admin